Over mezelf

Ik ben afgestudeerd als Sociaal en Cultureel Agoog aan de VUB, en als Psychotherapeut in de ‘Interactionele Vormgeving’ aan de Educatieve Academie. Hierna specialiseerde ik mij o.a. in het therapeutisch inzetten van creatieve media (beweging en dans, psychodrama, beeldend…)

OVERZICHT OPLEIDINGEN

Wat is interactionele vormgeving? Interactionele Vormgeving integreert verschillende therapeutische stromingen (contextuele, systemische, gestalt, NLP, bioenergetica, gedragstherapie, transpersoonlijke therapie…) en hanteert daarbij een waaier aan methodieken zodanig dat de therapeut zich volledig kan aanpassen aan de noden van de client.
Voor meer info, zie website: http://www.educatieve-academie.be

Specialisatie in bewegings- en danstherapie. Zie: http://www.vspw.be/opleidingen/balans/creatieve_therapie/beweging_en_dans
Specialisatie in Psychodrama bij Moira Verhofstadt: http://www.verhofstadtdeneve.be/pagina7.html
Verdieping in familie-opstellingen aan de Educatieve Academie: http://www.educatieve-academie.be
Specialisatie in creatieve methodieken aan de interactie-academie:
http://interactie-academie.be/opleidingen/creatieve-methodieken-experimenteren-met-vele-talen-crea-1-jaar

Lachyoga aan de Belgische lachacademie: www.lachacademie.be

REGISTRATIE BEROEPSVERENIGING

Ik ben geregistreerd bij VVTIV,Vlaamse Vereniging van Therapeuten in de Interactionele Vormgeving en onderschrijf hun deontologische code en de richtlijnen ter kwaliteitsbewaking. Voor meer info, zie:
http://www.vvtiv.be/

WERKERVARING

Ik heb werkervaring in: vormingswerk, onderwijs, bijzondere jeugdzorg, eerste lijnshulpverlening, psychiatrie.Sinds 2012 ben ik werkzaam bij de Vlaamse Liga tegen Kanker als coördinator van de jongerenwerking.

Comments are closed