Authentic movement

Authentic Movement is een werkvorm die vaak gebruikt wordt in de bewegings- en danstherapie en het domein van persoonlijke groei. Het is heel subtiel en zacht werk, waardoor je dichter bij jezelf komt via beweging.

Authentic movement speelt enerzijds in op onze relatie met ons lichaam: we leren luisteren naar ons lichaam en onze impulsen te volgen, te bewegen zoals goed voelt. Daarnaast ontwikkelen we door de beoefening van Authentic Movement een dieper contact met onszelf, een gevoel van zelfvertrouwen en zelfaanvaarding… Tot slot verdiepen we hierdoor ook onze capaciteit om te verbinden met anderen doordat we oefenen in empathie, volledig aanwezig zijn bij de ander zonder oordelen… Onze persoonlijke beleving staat hierbij centraal, we staan open voor wat zich aandient.

Je hoeft geen ervaring te hebben in dans, lichaamswerk, therapie.. Het is een heel laagdrempelige manier van werken via beweging. Iedereen kan dit!

Voor mij, Mieke, is het steeds een mooie reis naar binnen, alle tijdsbesef is weg… Na een sessie Authentic Movement voel ik me enorm ontspannen en dichter bij mezelf. Ik vind het fijn om anderen ook te mogen begeleiden op hun unieke reis naar binnen. Wees welkom!

De plaatsen zijn beperkt: minimum 2, maximum 8 deelnemers.

Bijdrage? 12 euro per sessie

Meebrengen? een flesje water, comfortabele kledij, sokken of pantoffels

Inschrijven? Laat je naam en telefoonnummer achter via het contactformulier.

Bookmark the permalink.

Comments are closed