Loslaten

downloadWe leven in chaotische tijden. We worden overspoeld met informatie, invloeden en indrukken. We moeten voldoen aan ontelbare verwachtingen en doelen zowel van anderen als onszelf. In onze veeleisende maatschappij lijkt dit allemaal vanzelfsprekend. Dus blijven we maar doorgaan. Er komt alleen maar bij, we worden langzaam knettergek. Ons hoofd staat op barsten en tegelijkertijd loopt ons lichaam leeg. We voelen ons futloos en vermoeid. Maar we barsten niet. We buigen zelfs niet. We doen gewoon verder en raken verder verwijderd van onszelf…

Onze maatschappij zal niet snel veranderen. De informatiestroom zal waarschijnlijk blijven komen. Daarom is het essentieel om te leren ruimte maken, afschudden, opgeven, vrijlaten, los werken, neerleggen, uitademen… loslaten.

Dit klinkt eenvoudig en toch is het een kunst. Tijdens deze 4-daagse oefenen we verschillende manieren om los te laten. We schudden onze overtollige ballast af en maken ruimte voor datgene waar we nood aan hebben. We maken ook tijd om te onderzoeken wat ons tegenhoudt om los te laten. We leren herkennen in ons lichaam wanneer we iets vasthouden en we onderzoeken hoe we onze patronen kunnen ombuigen tot iets dat energie geeft in plaats van vraagt.

In deze workshop streven we naar inzicht en tools aan de hand van praktische oefeningen in lichaamswerk, beweging, dans en theater. Op een speelse manier maken we ruimte voor wat er leeft en focussen we op onze verlangens. Hoe kunnen we anders in het leven staan zodat we zacht, open, sterk en flexibel door het leven kunnen bewegen?

Waar?
Oost West Centrum Orval
Bois-le-comte 1
6823 Villers-devant-Orval

Wie?
Dit weekend begeleid ik samen met Chris Camp.

Prijs?
380 euro (inclusief verblijf met 100% biologisch-vegetarische maaltijden)

Inschrijven?
Via www.owc.be

Bookmark the permalink.

Comments are closed