Creatieve groeigroep

Samen zijn, ontdekken en creatief vormgeven!

Gedurende 5 dagbijeenkomsten gaan we aan de slag met creatieve media. We maken een innerlijke reis  waarbij we de tijd nemen om stil te staan bij volgende zaken:  je afgelegde weg, waar je nu staat in je leven, waar je naartoe wil, wat jou hierin eventueel tegenhoudt, wat jouw drijfveren, krachten, kwaliteiten en jouw hulpbronnen hierbij kunnen zijn.

We doen dit door contact te maken met andere lagen van ons zijn dan ons hoofd. We laten ons hierbij gidsen door beelden uit ons onbewuste, we maken contact met onze creatieve levensbron en we luisteren naar verborgen schatten in ons lichaam. We laten onze handen vormgeven, ons hart spelen met kleur en geur. Onze stem kan klank en woord vinden,  ons lichaam ons ritme en eigen beweging. Maw, we maken een afdaling in onszelf aan de hand van verschillende werkvormen: woord, beeld, klank, (psycho)drama, visualisaties, beweging, dans…

Waarom deelnemen? Als je de nood, nieuwsgierigheid of interesse voelt om stil te staan bij jezelf en jouw leven. Als je een aantal dingen voor jezelf op een rijtje wil zetten ipv op je eentje in cirkeltjes te blijven draaien in je hoofd. Om duidelijkheid en inzicht te krijgen waar je naartoe wil in je leven, welke stukken in jezelf jou hierbij tegenhouden en wat jou hierin mogelijks kan ondersteunen. Als je hierbij graag de ondersteuning en aanmoediging wil ontvangen van andere mensen die eveneens onderweg zijn. Misschien zit je in een dilemma, heb je een groot vraagstuk, vind je het tijd voor een evaluatie of misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar wat creatieve media jou nu kunnen bieden op jouw levenspad, of weet je niet juist waarom maar ben je er graag bij… wees allemaal welkom!

Tijdens deze 5 dagen maken we ruimte voor wat er is. We staan stil, nemen afstand, laten ontstaan, vinden expressie en maken plezier in verbondenheid met andere reisgenoten.

Deelnemers: Iedereen is welkom, geen voorkennis voor creatieve media nodig. We focussen niet op resultaten of technieken. Het draait om de ontdekkingstocht die we samen afleggen.

Minimum aantal deelnemers 4, maximum 10

Jouw bijdrage: 280 euro voor de volledige 5 dagen -materialen, thee en water inbegrepen

Meenemen: lunch, losse en comfortabele kledij, schort, sokken of pantoffels.

Bookmark the permalink.

Comments are closed