Wat is lachyoga?

Heb je nood aan ontspanning, je hoofd leeg te maken? Wil je iets plezierigs doen?… EN… Sta je open voor iets nieuws of knettergek misschien? Dan is een lachsessie een aanrader!

Neen, we gaan geen moppen tappen, met anderen lachen en je moet niet grappig zijn. Je hoeft zelfs niet écht te lachen. Doen alsof werkt evengoed! Ons lichaam maakt geen onderscheid, de positieve effecten op lichaam en geest ervaar je sowieso!

Wat doen we juist? Aan de hand van eenvoudige oefeningen gaan we de lach oproepen. Tussendoor doen we een paar ontspanningsoefeningen –je zal merken, dit is best intensief! We sluiten af met een lachmeditatie en ontspanning.

Waarom doen we dit? Een lachsessie is gewoon plezierig, lachen doet ons goed voelen en het heeft tal van positieve effecten op het lichaam. Een lachsessie bevordert de teamspirit en onderlinge verbondenheid, maar het is vooral tof en bevrijdend…eens iets anders.

Kortom, ervaar het en er is een grote kans dat je met de glimlach naar huis gaat, alvast helemaal ‘anders’ dan toen je binnenkwam…

Klik hier als je wil weten waar je een lachsessie kan bijwonen.

Bookmark the permalink.

Comments are closed