Creatieve media/psychodrama

Ik merkte al snel dat ‘praten over’ niet altijd voldoende of voor iedereen zo voor de handliggend is. Meer nog, door psychodrama of andere creatieve methodieken kom je soms sneller tot een essentie, iets wat in woorden niet altijd uit te drukken valt, waar je moeilijker bijkomt omdat onze gedachten ons soms in de weg zitten.

We verleggen de focus van praten, naar doen en voelen. Deze werkwijzen boren andere lagen dan louter het mentale aan, het geeft een extra dimensie binnen het therapeutisch proces. Je hoeft hiervoor niet creatief of sterk verbaal te zijn.

Je kan expliciet kiezen voor psychodrama of creatieve methodieken, en soms zal ik dit ook in de gesprekstherapie aanbieden wanneer ik denk dat dit een meerwaarde zou kunnen vormen op een bepaald moment.

Psychodrama kan je ook in groep volgen. Meer informatie daarover lees je HIER.

  • Individuele sessie psychodrama of creatieve methodieken: 1 uur – 45 euro
  • Psychodrama in groep: 5 sessies van 3 uur – 225 euro
  • op afspraak
Bookmark the permalink.

Comments are closed