Integratieve psychotherapie

Ik genoot mijn basisopleiding als psychotherapeute in de Interactionele Vormgeving. Dit is een vorm van integratieve gesprekstherapie. Interactionele Vormgeving integreert verschillende therapeutische stromingen (contextuele, systemische, gestalt, NLP, bio-energetica, gedragstherapie, transpersoonlijke therapie…) en hanteert daarbij een waaier aan methodieken zodanig dat de therapeut zich volledig kan aanpassen aan de noden van de cliënt.

Wat ik hieruit heb meegenomen is vooral het steeds opnieuw afstemmen op jouw behoeften en verlangens, een niet-oordelende houding, een brede kijk vanuit verschillende perspectieven, het belang van dialoog en samen op weg gaan.

Waarvoor kan je bij mij terecht? Als je het gevoel hebt dat je vastzit in je leven, verandering wil, naar iets dieper wil kijken, zaken op een rijtje wil zetten, nood hebt aan iemand die met jou meeleeft en meezoekt.

Mijn affiniteit ligt in het begeleiden van jongeren vanaf 16 jaar, jongvolwassenen en volwassenen.

Wat thematiek betreft kan je bij mij met vele vragen of bezorgdheden terecht. Mijn ervaring ligt vooral in volgende domeinen:

 • omgaan met ziekte en verlies
 • burn-out
 • verwerking van moeilijke gebeurtenissen
 • je weg vinden in het leven
 • levens(fase)crisis
 • lusteloosheid en depressie
 • stressklachten
 • psychosomatiek

Praktisch:

 • Individuele sessie: 1 uur – 45 euro
 • Relatietherapie: 1.15 – 1.30 uur – 60 euro
 • op afspraak
Bookmark the permalink.

Comments are closed