Wat is lachyoga?

Heb je nood aan ontspanning, je hoofd leeg te maken? Wil je iets plezierigs doen?… EN… Sta je open voor iets nieuws of knettergek misschien? Dan is een lachsessie een aanrader!

Neen, we gaan geen moppen tappen, met anderen lachen en je moet niet grappig zijn. Je hoeft zelfs niet écht te lachen. Doen alsof werkt evengoed! Ons lichaam maakt geen onderscheid, de positieve effecten op lichaam en geest ervaar je sowieso!

Wat doen we juist? Aan de hand van eenvoudige oefeningen gaan we de lach oproepen. Tussendoor doen we een paar ontspanningsoefeningen –je zal merken, dit is best intensief! We sluiten af met een lachmeditatie en ontspanning.

Waarom doen we dit? Een lachsessie is gewoon plezierig, lachen doet ons goed voelen en het heeft tal van positieve effecten op het lichaam. Een lachsessie bevordert de teamspirit en onderlinge verbondenheid, maar het is vooral tof en bevrijdend…eens iets anders.

Kortom, ervaar het en er is een grote kans dat je met de glimlach naar huis gaat, alvast helemaal ‘anders’ dan toen je binnenkwam…

Klik hier als je wil weten waar je een lachsessie kan bijwonen.

Waar lachen?

nieuw: LACHCLUB LAKEN

Maandelijks is er een bijeenkomst waarop we samen gaan lachen!

Nieuwe start in december 2016, steeds van 20-21 uur. Wie wil kan na afloop nog een beetje blijven plakken, dan drinken we samen nog een theetje.

Bijdrage? 8 euro per persoon. Kinderen vanaf 6 jaar zijn ook welkom en betalen 7 euro.

Meenemen? (yoga)matje, eventueel een dekentje, een flesje water, sokken of pantoffels.

Ben je nieuwsgierig en wil je graag inschrijven? Laat je naam en telefoonnummer achter via dit contactformulier, en schrijf je daar in voor de nieuwsbrief. Zodra we terug opstarten krijg je de informatie in je mailbox.

 

LACHEN ALS TEAMBUILDING

Wij komen ook op verplaatsing naar jullie organisatie!

Lachen is ideaal als teambuildingsactiviteit: het is verbindend, goed voor de sfeer en gewoon leuk! Contacteer hiervoor tijdelijk mijn collega Gert Cluyts: 0479/86 71 56